LieFair in Lievern mit o.a. Martin Koster, Anne Doornbos, Jannie Boerema en Rouke Broersma

 Aanmelding gesloten
 
0
Categorie
Literatuur
Datum
27 augustus 2017 11:00 - 17:00

Het pittoreske en authentieke esdorp Lieveren staat traditioneel in het laatste weekend van augustus in de schijnwerpers. Tijdens LieFair staat het dorp bol van de activiteiten.

Het motto is: “Heerlijk nazomeren in Lieveren”

Op 27 augustus 2017 vindt de 6e editie van LieFair plaats.
Ook dit jaar kunnen wij weer rekenen op een groot aantal aanmeldingen van standhouders waardoor er sprake is van een gevarieerd aanbod op het gebied van Brocante, Lifestyle en Alles voor het Buitenleven. Ook wordt er weer een mooi culinair plein ingericht met een veelheid aan lekkernijen.

Het culinaire plein vormt de hele dag het kloppend hart van de LieFair. Op het plein worden wijnen en diverse lekkernijen gepresenteerd en er wordt live gekookt met de aangeboden streekproducten.

Op diverse plekken op de fair vinden muziekoptredens plaats en nieuw dit jaar is een bijdrage van een aantal Drentse dichters in de vorm van “Taol in Tentie”. Tussen de standhouders en op een specifieke landelijk ingerichte locatie, op de fair, gaan vier dichters vertellen over hun werken in de het Drentse dialect. De voordrachten vinden op 27 augustus plaats tijdens de LieFair in een speciale tent met uitzicht over de es. De voordrachten duren een uur en zijn van twaalf tot een uur en van drie tot 4 uur.

Het centrum van het dorp wordt ingericht met verschillende thema’s die allemaal passen bij de sfeer van “Heerlijk nazomeren in Lieveren”. Er kan ook een wandeling in de fraaie natuur rond het dorp Lieveren worden gemaakt. De wandeling gaat door het historisch stroomdal van het Lieversche diep en door het eeuwenoude Mensinghe Bos. Over de wandeling, ‘Het ommetje van Lieveren’ is informatie op de site van ons sfeervolle dorp Lieveren (www.lieveren.info). Actuele informatie en reacties over LieFair kunt u vinden op onze Facebookpagina: http://www.facebook.com/liefair

Toegang voor LieFair is Gratis

 
 

Alle data

  • 27 augustus 2017 11:00 - 17:00

Deelnemerslijst

 Geen deelnemers