Agenda

Der is altied wal wat te beleven met de Drentse taol

Filter op:

Filter de activiteiten op categorie of daotum

Categorie
Datum

06feb

Categorie: Op de plaanken

Locatie: Noord-Sleen

Restaurant-Zalencentrum Wielens
Dorpsstraat 19
7846 AS

Route

Taal an Taofel in Noord-Slien GIET NIET DEUR

Taal an Taofel giet dizze keer NIET deur.

Restaurants en zaolen zit nog aal dicht. We kunt niet wachten tot de volgende persconferentie. Daorveur is het te kört dag. Wij hoopt dat Taal an Taofel op 20 febrewari in Dwingel wel deur gaon kan. Hol oeze website in de gaten.

 

19feb

Categorie: Op de plaanken

Drenthe Plat

Op zaoterdag 19 febrewari kuj in De Tamboer genieten van een veurstelling van Drenthe Plat. Gegarandeerd een aovend vol Drentse humor, knotsgekke figuren, hilarische sketches en liedties waoraj vanzölf op metzingen gaot.

20feb

Categorie: Op de plaanken

Locatie: Dwingeloo

Grand Café De Brink
Brink 30-31
7991 CH

Route

Taal an Taofel in Dwingel

Taal an Taofel giet weer deur. Op de zundagen tussen 11.00 uur en 14.00 uur kuj naor schrievers en muzikanten in de streektaal luustern. En in de pauze kriej een lekkere warme maaltied. De entreepries is €20,-.

Vandaog kuj luustern naor Eddie Zinnemers (gedichten), Herman Sandman (proza) en John en Nienke Havinga (meziek).

Risserveer veur Dwingel: 0521-592468 (Ans Klok) of 0521-342063 (Geesje Oosting). Of mail ans.klok@ziggo.nl of j.oosting01@home.nl

20feb

Categorie: Op de plaanken

Bert Hadders en Herman Sandman in DNK

Op zundag 20 febrewari staot muzikant Bert Hadders en schriever Herman Sandman in DNK in Assen. De Drent en de Grunninger bint beide opgruid in de Veenkoloniën en hebt een haat-liefde verholding met het laand van heur pappes. Dit hebt ze verwarkt in de veurstelling Gezing en Geplaas. 

18mar

Categorie: Op de plaanken

Concert ‘Zicht’ – Martijje

Op 18 meert stiet Martijje met heur neie theaterprogramma ‘Zicht’ in De Nieuwe Kolk in Assen. Dizze maol samen met Aphranova in het kader van Noordelijk Halfrond.