Agenda

Der is altied wal wat te beleven met de Drentse taol

Filter op:

Filter de activiteiten op categorie of daotum

Categorie
Datum

31mei

Categorie: Taol

Locatie: Online

Proeftuin Meertalingheid

Route

Lèeste anleverdag ‘Proeftuun Meertaoligheid’

Pasleden hef het noordelijk samenwarkingsverband We the North met de previncies Overiessel en Gelderland en het Ministerie van OCW een subsidieregeling opensteld: de Culturele Regeling Proeftuin Meertaligheid. Dizze regeling mak het meugelk subsidie an te vraogen veur provincie-overstijgende culturele preducties waorin meertaligheid een rol hef, en dan met name streektaal-meertaligheid.

De instuurdaotum veur de eerste ‘tender’ was 1 meert 2020, die veur de tweede, leste meugelkheid um subsidie an te vraogen is 1 juni 2020.

31jul

Categorie: Op de plaanken

Locatie: Beilen

Huus van de Taol

Route

Lèeste anleverdag Stoplochtsessies

Zörg daw je demo veur 1 augustus binnen hebt!

13sep

Categorie: Taol

Locatie: Beilen

Vrijzinnig Centrum "De Stroming"
Weijerdstraat 9
9411 PJ BEILEN

Route

De stapsteen met Renate Snoeijing

Een bijienkomst in Vrijzinnig Centrum “De Stroming” in Beilen waorbij veurganger Helene Westrik oeze directeur Renate Snoeijing interviewen zal. Dizze “Stapsteen” wordt een gesprek over dat wat Renate dref en inspireert. Afwisseld en toelicht met meziek.

Vanzölf prat Renate dizze middag Drèents en der is ruumte zat veur vraogen. Ok achterof, met een happie en een draankie. Koj ok? De bijienkomst is vrij toegankelijk veur elkenien!

28feb

Categorie: Taol

Locatie: Raol

Jacobuskark
Kerkbrink 5
9451 AL

Route

Drentse dienst in Jacobuskark in Raol

Op zundag 28 febrewari is er in de Jacobuskark in Raol een Drèentstaolige dienst under leiding van domnee Jennie Lambers-Niers.