Harm en Roelof

Harm Dijkstra en Roelof Klinkhamer (beide van 1961) koomt uut Slien.

Zij kent mekaar al vanof de kleuterschoele en zungen samen vanof heur achtste jaor bij het kienderkoor van de zangvereniging in Slien.
Zij schrieft heur teksten en muziek zelf.

Roelof Klinkhamer is in het dagelijks leven akkerbouwer en is eigenaar van het theater De Deel in Slien.
Harm Dijkstra is vakleerkracht muziek an basisschoelen in de gemiente Emmen. Hij prissenteert Hemmeltied op zaoterdagmorgen op RTV Drenthe.

Harm en Roelof verzorgt veurstellingen in theaters en kleinere zalen.

Discografie:

  • Over vrouwluu en zo (1995-1996)
  • Meneuvels (1997)
  • De Liekstien (2000)
  • Zie is zo mooi (2003)
  • Wecken en wokken (2006)
  • Zolt van de zee (2009)

    Daor in de verte ligt mien darp (2006) DVD

 De oldejaorsconference van Harm en Roelof van 2015 kuj hier bekieken.

 

Media