Jet de Wilde exposeert in het Huus van de Taol

18 mei 2017

Der hangt weer een neie expositie in het Huus van de Taol. Dizze keer lat Jet de Wilde een deel van heur wark zien. Wij kent Jet de Wilde van heur prachtige illustraties in de kienderliedtiespakketten Jamero en Het Jaor Deur. Kom gerust ies kieken in het Huus van de Taol. Wij bint tijdens kantooruren lös.

 


Jet de Wilde tiekent en schildert zowel in opdracht as vrij wark.

“Ik wil in mijn schilderijen graag een kloof dichten tussen realisme en cartoonesk, kunst en decoratie.
Het liefst heb ik dat een schilderij dat allemaal kan zijn. Het gaat mij om het ambacht, de laag onder de eerste laag, dat het werk ruimte voor fantasie laat en je op sleeptouw neemt. En lol mag ook.”

 

Sinds 2002 warkt Jet as beeldend kuunstenaar en illustrator en gef ze tieken en schilderworkshops.

Jet is opeleid as maatschappelijk warkster, NLP-therapeut en Emotief therapeut en hef jaorenlang in de verslavingszorg en crisishulpverlening ewarkt.
Ze heeft nu een eigen hulpverleningspraktijk: Buro de Praktijk.

Jet illustreerde onder andere veur de Universiteit Grunning (faculteit Bewegingswetenschappen en faculteit Biotechniek), Martijje!, Huus van de Taol (Jamero en Het Jaor Deur), Muziek Interactief, het tijdschrift Stadsleven, Stichting Open Ogen, Transmurale Zorg, Maevita/Thuiszorg, maandblad Wij Jonge Ouders, de Taxibus Den Haag, restaurant Istana, Exposure Rotterdam en Vrouwenopvang Rotterdam.

 

Veur meer informatie kuj vrijblievend contact zuken mit Jet de Wilde.

www.jetdewilde.nl

www.buro-de-praktijk.nl  

06 24741357